Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Tuesday, December 21, 2010

GEMPAR :: Mandi BOGEL di Jalan Raya

Hahaha... kalu bab Gempar gemapr ni laju je maemasing....
ni aku nak share satu advert dari luar... Advert dari Palmolive... Bagi aku, cara iklan macam ni, memang akan memberi impak dalam sales diorg... Walaupun... ada segenlitir masyarakat kat sane tak berapa suka... Tgk la... Selambe je minah tu mandi bogel dalam tiub tu... Nasib baik keadaan samar samar je...tapi blh nampak la jugak ape die buat...  Nak lg details tgk video kt bawah...






Advertising Agency: Young&Rubicam, Moscow, Russia
Creative Directors: Andrey Panasyuk, Ruslan Kozlov, Tatiana Tutunnik
Copywriter: Anna Elinson
Art Directors: Ekaterina Finogenova, Areg Safaryan
Photographers: Andrey Klimenko, Tigran Muradyan
Production Company: Takur-Studio Moscow
Agency Producer: Alexey Al-Nashi
Designers: Svetlana Smirnova, Daria Pokholkova, Alexandra Koptsova, Roman Borisov
Senior Account Manager: Olga Davidovskaya
Account Executive: Natalia Filina
Media Agency: Mediaedge:cia
Regional Group Account Director: Elizaveta Georgiadi


2 comments:

M. Hadi said...

kalau ada kat Malaysia camaner lah yer? http://mdhady.blogspot.com

Pemilik Blog said...

kalu ade kat m'sia la bang... cnfirm esok nye ade perarakan dar masjid negara ke istana negara...

Post a Comment