Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Thursday, December 23, 2010

LAWAK :: Baju Cinta...


BAJU CINTA
Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya yang baru berkahwin.
Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana mendapati cucu perempuannya membuka pintu tanpa seurat benang pun di badannya.
Belum sempat si nenek bertanya, si cucu berkata,
Saya sedang menunggu suami saya pulang dari berkerja ni nek!”
Yang kau telanjang tu kenape!!!??? ” marah si nenek.
Ala nek, ini la BAJU CINTA saya,” balas si cucu perempuannya.
BAJU CINTA ??” si nenek kehairanan.
Ya, suami saya menyukainya dan saya juga begitu senang MEMAKAInya
Saya harap nenek balik dulu sebelum suami saya pulang kerana tentu suami saya akan berasa malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini di hadapan nenek
.”

Pinta si cucu dengan penuh hormat.
Si nenek faham kehendak cucunya. Dia fikir mungkin itu cara terbaru si isteri melayan sang suami…
Di dalam perjalanan pulang si nenek mendapat idea ..Fikirnya, dengan mengikut cara cucunya, sudah tentu dia dapat mengeratkan hubungannya dengan si atok (suaminya) yang sudah berumur.
Sesampainya di rumah, si nenek terus menanggalkan semua pakaiannya,mandi, berbedak dan memakai minyak wangi sewangi- wanginya.Dia menuggu kepulangan suaminya dengan sabar.
Beberapa ketika si Atok pun pulang. Sebaik saja pintu di buka, si Atok terkejut sakan melihat si nenek (isterinya) berbogel di depan pintu.
Awat hang nie? Dah buang tebiat keee???” marah si Atok.
Ini lah BAJU CINTA saya bang” kata si nenek.
BAJU CINTA???….. . Kok iye pun, IRON la dulu baju tu!!berkedut sgt nampaknya..


WOW :: DAPAT RM100 dengan b'gambar dgn Hadiah B'day Yang Paling Best

0 comments:

Post a Comment