Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Thursday, December 16, 2010

COOL :: Design Tshirt..Stylo Milo Gilo.....


Ni adalah design cool untuk tshirt yg aku jumpe kt internet... bagi aku stylo, milo... gilo .. lah designer tshirt ni... aku blum jumpe lagi kt M'sia ni.. kalu ade., confirm aku dah  beli...

ni khas utk pelanggan FedEX.. cuba bayang kan kalu POS Malaysia wat cam ni... hrmmm.. idea ni..


ni utk yg perasan taiko "cing" kung fu... 

gimik kene tangkap polis...


wow.. seksi dow.. kepada yg teringin nk badan langsing n seksi.. g cari tshirt ni...

papa stylo... anak pun stylo... khas utk duda berhias... hahahhaha

semacam je... nk bukak ke ne tarik tali..

utk lelaki yg perasan diri nya digilai oleh perempuan...

jangan memain dgn binatang... skali di penampar baju, trus jadi design...

ini la gamak nye... nk jadi polis tak dapt... berangan je la...

untuk mengaburi mata orang lai, dgn menyatakan sebenarnya anda tak buncittt.....

4 comments:

za petrelli said...

baju 3D

Iman's Umi said...

Baju lain ok gak, baju pompuan seksi tu...ish...apela.

Faisal said...

wah.smart ar baju..aku suka baju pempuan tu..sexy gler..haha


p/s:jom link exchange nak?

Terbaru: 15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM CONTEST

Terbaik:-Tutorial Lengkap Edisi Cara Membuat Duit Dengan Nuffnang(A to Z)

Terhangat:-Gadis Maghribi:Gambar-Gambar Cun Gadis Maghribi

Faarihin said...

memang mengaburi mata yang menengoknya.. hehehe..

Post a Comment