Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Thursday, December 16, 2010

UPDATE :: Aku nak bagi RM100-RM200..!!!

Salam...

Ni update terbaru dari post yang lepas... klik sini

setakat ni ada 6 cadangan yg telah diberikan oleh blogger2 luar...

1. .dari Ika Suhaimi >>> buat kolaj 'blogmacammacamada' pakai bahan terpakai dan kertas kaler2...haha..then soh amik pic..

2. dari kelhome >>> buat contest klik unique visitor paling ramai

3. dari Cute MuM >>> buat kontest bergambar.. Tema "macammacamada".. Maksudnya ada macam2 objek@orang dalam satu Collage yang paling Kreatif.

4. dari Eddy >>> cadangkan contest lirik lagu paling best untuk harijadi blogmacammacamada.

5. dari Akram >>> buat contest tagline terbaru BlogMacamMacamAda

6. dari iEra NaDiRa >>> buat contest 'mempromosikan Blog Macam2 Ada'. Setiap peserta diwajibkan tulis entri pndek yg boleh menarik ramai visitor ke blog ni.


7. dari waniey >>> cadangkan blog macam-macam ade nie wat header contest tuh blog nie..so,,sempena besday macam2ade nie


8. dari sumpit >>> buat contest the most memorable birthday present..mesti semua org ade adiah Bday yg pling bermakna kan? another one contest saya dan bantal busuk hehehe.....picture dengan bantal kesayangan...


9. dari Sya Isya >>> Buat contest review blog. Dari itu, boleh tahu apa pendapat pembaca mengenai blog macam-macam ada, dan macam-macam ada boleh juga buat improvement dari cadangan yang diberikan dalam blog review tu.


jadi... anda semua boleh mengundi cadangan mana yang sesuai, atau.. beri cadangan lain.... cepat.. closing date esok 17hb Disember 2010... tepat jam 12.00 tgh malam....

kepada pemberi cadangan, ajak kawan kawan lain undi cadangan anda.. buat link dari blog anda... 

cepat cepat cepat... RM50 menanti anda....


0 comments:

Post a Comment