Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Friday, December 17, 2010

TIPS :: Cara Nak Tahu, Samaada Suami Ada Buat Projek Dengan Perempuan Lain...

ni entry information yang lawak + berguna... aku terbaca kat satu web dari china... sesuai la utk para isteri... dan para suami (utk cover hahahahhaha)



Suami  keluar bersosial, bagaimana untuk check  JJ-nya [zakar] bila dia pulang...

1 . Bau badan Suami 
Jika anda mencium bau air mani atau cecair seksual atau bauan produk mandi,maka itu terserah anda [untuk menentukan mengapa] ... 
Apabila anda mempunyai kesempatan, bau JJ-nya [zakar] lebih,  kalu boleh jilat lebih, dan perlahan-lahan anda akan dapat jawapan.... hahahahhahahha.....

2. Lakukan sex bersama suami
Biarkan air mani keluar dan lihat warna, putih bererti ia telah ejakulasi dalam 3 hari terakhir, kuning bererti dia belum. (iye ke ni... kalu kornag nak check... check la sendiri)  

3. Periksa sama ada ada bau kondom atau sabun 

4. Rasakan telur [skrotum / testikel]. Jika mereka mempunyai keanjalan, maka dia tidak ejakulasi, tetapi jika  lembut dan tidak anjal, maka dia telah mengalami ejakulasi [baru]....

5. Setiap pagi, lukis gambar sesuatu di nya JJ ~ Jika pada malam hari ada perubahan pada design lukisan anda, maka itu bererti.........................tuttttt.....

tapi, hal ini belum tentu tepat, sebab setelah si suami telah melakukannya, dia hanya dapat melukis semuala lagi sendiri. 

6.  Selepas suami mandi, anda letak kan bedak di JJ suami... jika bila dia balik.. chck balik... kalu dh hilang... faham je la ye...

Senarai ini telah beredar di internet China berkali-kali sebelumnya. Sebagai contoh, berikut adalah beberapa posting lama pada XCar, Douban, & Tianya. 




0 comments:

Post a Comment