Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Wednesday, December 29, 2010

Produk terbaru WikiLeaks


ini berlaku setelah pengasag WikiLeaks dituduh merogal wanita... hahahahha.. nak ambik hati wanita balik la tu... (gurau je k..)
Read more ...

HEBAT la sangat... Kereta Polis Itali "LamborgHINAAA"

Read more ...

[KOMIK] Wow, are those yours? 18sx ke..?


"...They're turning out so big and cute!"
"...I'd love to play with them sometime." :)
"...and meet them with others so they can play together, while I watch."

hahahahha.....
Read more ...

FAIL!! Logo yang FAIL...

Selalu nye org cakap Logo syarikat adalah satu tools yang penting dalam pemasaran... bukan saja utk senang mengenali syarikat tapi utk bagi tau apa yang kita lakukan... loga yang terbaekk... selalunya can immediately “grab” viewer’s attention.. Tap kadang kadang pencipta loga ni pun bleh tahan gak kretif nye.. samapai setiap loga uang direka ada lak "hidden catch" klu kite tgk sekali pandang..

antaranya...











[via]
Read more ...

[UNIK] business cards unik...

Entri kali ni aku nk tunjukkan koleksi biz card yang unik... memang unik, sbb ada yang mmeg tak de rupa macam biz card langsung... tapi memang berkesan...











Read more ...

Koleksi Iklan - iklan "Nakal"

Sekarang industri p'iklanan mmg terlah berubah... macam macam jenis iklan ada... they is getting more inventive & creative... setiap iklan yang diorg buat mesti la nak attract orang.. tak kisah la, dari sudat mane pun... yang penting orng akan ingat iklan tu n jenama yang diiklan kan...

Tap kekadang, idea diorg ni bleh kata "nakal" gak... (tp kat luar m'sia la..)

so. gambar kat bawah contoh.. iklan -iklan "nakal" dari luar malaysia...










[via]


Read more ...

Monday, December 27, 2010

50 Bloggers Diperlukan II

hai...


aku nk join blogroll 100penulis ni adalah untuk dapatkan viewer terbaru + follower terbaru + kawan blogger terbaru... untuk share MacamMacamAda....

Aku nak tag kan 17 kawan blogger aku... hahahhaa... banyak x..?

  1. http://hafizamir.blogspot.com - HafizAmirPhotography... Jurugambar Perkahwinan.. Harga Murah..!!!
  2. http://blogserius.blogspot.com - Blog yang amat serius..
  3. http://gempakzsiot.blogspot.com - Blog nie Anip yang punyer...
  4. http://yanmieonline.com - Boleh Bah Kalu Kau..
  5. http://ahmadalikarim.wordpress.com - probably one of the youngest blogger..
  6. http://hotzandsexy.blogspot.com - Lirik...Lirik... Lirik...
  7. http://cikyuz87.blogspot.com - CIK YUZ a girl with an apple
  8. http://imanazraf.blogspot.com - nOtHing - s0MetHinG - EveRytHiNG
  9. http://applemelody.blogspot.com - Dunia Dalam Genggaman-Nya
  10. http://shikinzulhairi.blogspot.com - NeW pAge of SheK!!!CoReTan HarIanKu....
  11. http://mdigital.com.my - Dunia Digital anda
  12. http://aminxfreedownload.blogspot.com - Aming Story
  13. http://imanmutiara-iera.blogspot.com -iMaN MuTiaRa
  14. http://firna-oncesilovehes4evermine.blogspot.com 
  15. http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com
  16. http://pangkahbulat.blogspot.com
  17. http://chentachokelat.blogspot.com - Ɔнɛитa Ɔнσκɛ˩aт Ƥuиʏaa B˩σɢɢιɛ ˩aa 

Read more ...

Friday, December 24, 2010

GEMPAR :: Umpan 3k untuk Sex.. melalui YM

Ini adalah entri yang mengisahkan pengalaman chatting seorng perempuan bertudung dgn seorng lelaki miang...








bagi aku juliana ni bagus... die layan jantan tu sbb nk dptkan info pasal kerja jahat jantan tu... then die share kan kat org ramai... tindakan macam ni bagus... utk sedarkan org lain yang dah tau or yg belum tahu....

laporan asal OhTidak!

Read more ...

[erkkk] Cara KING-KING afrika bergambar

Nak gelak.. tapi tak baik... korang tgk la sendiri... ini macam pun ada ka... adoi...


















Read more ...