Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Saturday, January 8, 2011

Gempar :: Anak Jual Gambar Bogel Ibu


Budak 18 tahun dari NZ telah melakukan lelongan untuk "five naked photos of my Mum" dalam web "Trade Me" iaitu satu web lelongan Internet... ini berpunca meraka ni bergaduh anak beranak....

Macam kelakar je cite ni... tapi kisah ni memang mennjukkan keruntuhan moral masyarakat kat sane...

Trade Me batalkan lelongan itu pada keesokkan harinya... tapi budak ni, cuba skali lagi dengan menjual
 a series of eight-year-old “glamour” shots of his mother, termasuk gambar mak die just pakai underware....
Budak ni cakap, yang auction pertama tu 
was “a bit of a joke”.

“Saya buat ni secara sorok sorok, tapi akhirnya mak saya dapat tahu juga... Mulanya die memang terkejut beruk... tapi lama lama dia tak kisah.... Saya cuma nak extra cash.. Kami ni tak berduit..." kata budak sengal tu.

8 comments:

Pemilik Blog said...

This comment has been removed by the author.

~ miSs rAkinAh ~ said...

sengal ye~~~

Zyash said...

ish....dasyat2....

Pemilik Blog said...

ni bodoh punya anak... tp org belah sane punya moral.. hancussss.... jgn diikut...

Jom Layan ni..
INFO :: Rahsia Tambah Traffic dan Follower ke blog anda

cik yuz said...

giler la...

Encik MamaT said...

dasyat2.. tak lama menular kat malaysia ..

Bieyhanny.com.my said...

dunia,dunia benda cam ni pun boleh laku jual?dah nak kaimat la katakan...slamat berkenalan ye!!!!!

ROJAK said...

duit punya pasal

Post a Comment