Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Wednesday, January 5, 2011

INFO :: Rahsia Tambah Traffic dan Follower ke blog anda

Salam dan hai...

Boleh lagi ke nak ucap Selamat Tahun Baru 2011... (kalu tak bolehh... boleh kan je...)

Untuk tahun 2011 ni. blog macam macam ada kan buat sesuatu yang menarik untuk memeriahkan dunia blogging ni...

BlogMacamMacamAda akan review blog anda... dan akan buat 1 entri khas untuk blog anda...
Pertambahan terbaru dalam content blog ini... tak la cuma, letak benda yang "macammacamada" kat dunia ni je... 


So dengan itu, boleh la, naikkan traffic blog anda.. walaupun tak banyk, tapi dapat la membantu....

tapi ada syarat - syaratnya... mudah je...

  1. Jadi Follower blog ini... i'll follow u back.... wat u give u get back...
  2. Klik Link Exchange dan masuk kan details... dan saya akan masukkan URL blog anda dalam pages BLOG KAWANKU ... aku suka blogwalking kat list BlogKawakku je.. 
  3. Letakkan Link BlogMacamMacam ada dalam Bloglist anda.... tolong la promote ckit blog ni...
p/s: kalu ada tak buat salah satu dari 3 pekara diatas... blog anda tak layak utk di review...

Bonus untuk anda...

  • Jadi comentar yang teraktif...  link blog anda akan diletakkan di dalam bloglist di page utama...
Ok.. rasanya cara macam ni "dua dua belah menang"....

Apa lagi jom kita meriahkan lagi dunia blogging ni dan tambah kan kawan....




6 comments:

fezaL Mohd said...

menarik je . traffic kencang tak ?

Abang Suara said...

wah mcm menarik je nih..hehehe

niieza said...

already done..dont forget follow me too..:D

Pajill Nostra said...

blog walking ke sini jgk..
gud info utk tambah traffic.

My blog : http://pajillnostra.blogspot.com/

mdigital.com.my said...

best jugak ni bila nak start ?

Pemilik Blog said...

dh start dh ni.... jom join.. ajak geng lain skali..

Post a Comment