Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Tuesday, December 21, 2010

WOW :: DAPAT RM100 dengan b'gambar dgn Hadiah B'day Yang Paling Best

Salam...

ni adalah sambungan dari entry Aku nak bagi RM100-200..!!!
dah tutup dah pertandingan ni... tq pada yang bagi cadangan... walaupun tak ramai...


ada 3 orang pemenang... Hadiah nye dalam RM50... tapi disebabkan ada 3 idea yang aku guna.. so kene share la k....
sumpit (rm25)iEra NaDiRa (rm12.50) & Sya Isya (rm12.50)....
*kepada pemenang sila hubungi saya melalui email... mdhafiz.amirhamzah@gmail.com

so sekarang aku nk contest macam mana aku nak buat semperna Hari jadi akau 27 hb ni.... hahahahha.....
" Anda perlu bergambar dengan Hadiah b;day yang paling anda suka... the most memorable birthday present... (IDEA SUMPIT)...  Pastu buat review ckit pasal blogMacamMacamAda ni... WAJIB tulis entri pendek mengenai pandangan anda ttg blog ni... & pastu kan ada link blog ini....(IDEA Iera Nadira & Sya Isya) dan perlu letakkan banner ni sakli... dan beberapa lagi....


banner wajib....


Detail... step by step....
  1. create satu entri baru bertajuk "DAPAT RM100 dengan bergambar dgn Hadiah B'day Yang Paling Best"
  2. Letak banner blogmacammacamada...
  3. Letak gambar anda dgn hadiah b'day anda..
  4. Tulis sebab kenapa hadiah tu paling best...
  5. Tulis review ckit pasal blog ni.... (dlm entri pastikan ada link ke "BlogMacamMacamAda")
  6. Jadi FOLLOWER blog ni..
  7. Tag 5 atau lebih orang kawan.. (kalu lebih.. extra point)
  8. Tulis "KENAPA BlogMacamMacamAda harus bagi hadiah kepada anda"
  9. EXTRA POINT ::: submit post kat innit...
  10. Last skali... tinggalkan comment kt entri ni... 
extra :::
kepada blog yang membawa ramai visitor... akan dapat RM50.... (ini hadiah khas juri... hahahha)
gambar bsama hadiah paling cun, kreatif dan pelik akan dapat RM50....

TARIKH TUTUP :: 30 Januari 2011.....
Pemenang akan diumumkan pada :: 7 Februari 2011...


win a limited edition BlackBerry [CLICK HERE]

hadiah, anda boleh pilih sama ada hendak CASH atau TOPUP....







20 comments:

athirah said...

menarik tp kena study dlu la blog ni.... hehehhehehe.... hai mbr br... =)

Sya Isya said...

owh! terima kasih pilih Sya ebaa pemenang. Dah email dah. =D

Pemilik Blog said...

lagi sorng blum email ni... yg dah emailll... nnt say reply... hadiah... minggu ni anda dpt... via bank-tranfer... ok..

shahjiehan said...

nak masuk~

sumpit said...

halooo Sumpit datang nak join contest...
http://sumpit2u.blogspot.com/2010/12/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

Cute MuM said...

salam..

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/12/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

TQ

♥♥LiSsA♥♥ said...

Salam. lisa join

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2010/12/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

tq

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2010/12/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

elynn.shazlin said...

kalo byk2 gambar disatukan dlm satu gambar boleh ke utk contest ni?

Pemilik Blog said...

elynn.. boleh aje...

elynn.shazlin said...

http://elynnshazlinsulaiman.blogspot.com/2011/01/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

saya da join =)

Nini D.. said...

saya ikut join jugak... :)

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/01/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

Ms and Mr Red Ribbon said...

Nak join juga (tag drpd Nini D)

http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/01/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

dah post kat Innit gak :)

hope kali nie bertuah :)

iManAzRaf said...

hai... rmainye yg join... hehee...

Pemilik Blog said...

mari meramaikan lagi... jgn lupa.. bila dh tag tu.. inform la kwn yg ditag tu ye...

Jom Layan ni..
INFO :: Rahsia Tambah Traffic dan Follower ke blog anda

nur said...

hmmm.. terasa nak join
cari dulu

Jemput keALL IN ONE

Mama Zharfan said...

salam
me dh folloq blog yg best ni--me dh siap buat entry utk contest ni, tp me akan publish sehari sblm due date yer, sbb me tak mau org tiru entry me hehe--me serik dh selalu jd mangsa copycat :P

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

ni linknya:

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/01/dapat-rm100-dengan-bergambar-dgn-hadiah.html

cikpuanhady said...

nak tanya, duenya pada 29hb 11.59malam ke atau 30hb 11.59 malam? kalau sudi reply kat blog saya ek..thanks..

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

ujee said...

as-salam..
saya join ya..

http://ujee-ujee.blogspot.com/2011/01/dapat-rm100-dengan-bgambar-dgn-hadiah.html

good luck semua!

Post a Comment