Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Monday, December 13, 2010

BODOH MACAM BABI :: kalau dah tak suka, boleh blah la beb..!!!!

Hai,

entry kali ni, x de la pasal gambar yg menarik, pelik ke or ape ke bende pun...
tp, cuma screen shoot comment yg di tinggalkan oleh si penakut yag mengunakan nickname "Anonymous" kat blogmacammacamada ni...



Nasihat aku, senang ke... kalu ko rase blog ni x best ke ape ke, dipersilakan blah dari blog ni... ye.. aku tau, blog ni x sehebat blog ko kot... aku pun baru je berkecimpung dalam dunia blogging ni...
tapi ayat tu jaga jaga skit kawan... BODOH MACAM BABI... tak enak di dengar... aku x kan delete comment tu... sbb aku rase ko lagi BODOH MACAM MAK BAPAK BABI.... 

Suka hati aku la, nk bagi org boleh right click ke tak kat blog aku, aku nye blog aku punya suka la...

macammacamada :: thanks kepada semua yg sudi singgah, blogwalking, jd follower utk blog ni...

8 comments:

fairus said...

Sabau aje la bro.. Perangan manusia memang berbagai2..

nizam omar said...

banyakan sabar lah ye...biasalah tu, rambut sama hitam, hati banyak busuk...hehehe.
Jom letak url anda kat sini..

TINGGALKAN URL ANDA DISINI

sexy n hot said...

What the heck is that guy's problem?This is my uncle's blog and he have a right to do anything with his blog.GO TO HELL FOR THE ONE THAT POST THAT THING TO MY UNCLE!

Pemilik Blog said...

haha.. luv u all lah...

sexy n hot said...

Dia comment kt mane,uncle?

mdigital said...

datang bulan kot....

fromjarn said...

ada jgak orng cm ni..
sabar je la..

Afina said...

hahahaha... Nak ggogle ke nak songlap tu.. muahahaha..meh bagi tips.. kalo orang tu disable kan fungsi right klik. Jangan marah ye tuan rumah. Highlightkan perkatan, pastu ctrl + C. Pastu, nak tengok hasilnye, Ctrl + V. Hehehehe.. :p Jangan mare :p

Post a Comment