Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Tuesday, December 14, 2010

Aku nak bagi RM100-200..!!!

Hahahha...

belum lagi..
cuma berhajat je... semperna hari jadi aku pd 27hb ni...

so, aku masih memikirkan satu contest yag menarik untuk aku buat dalam blogmacammacamada ni...
dan hadiah nya...CASH RM100 - 200...(tengok budget...)
so kepada semua, sila lah beri cadangan...

cadangan paling best.. akan dapat RM50...

kalu lah kata cadangan yg best tu ada 2 org yang bagi, maksudnya cadangan yang sama dari 2 orang yang berbeza... maka share lah RM50 tu...

so, mari mari mari.... last cadangan diterima pada 17-disember-2010...

dan contest akan di jalankan pada 20hb disember....


11 comments:

Ika Suhaimi said...

idea budak sekolah..buat kolaj 'blogmacammacamada' pakai bahan terpakai dan kertas kaler2...haha..then soh amik pic..

sexy n hot said...

IM IN!Dida nk free blh?

mdigital said...

good idea bro...
mmg tunggu nak join jerr..

kelhome said...

buat contest klik unique visitor paling ramai kikiki

Cute MuM said...

Cute Mum cadangkan buat kontest bergambar.. Tema "macammacamada".. Maksudnya ada macam2 objek@orang dalam satu Collage yang paling Kreatif..

Eddy said...

Saya mencadangkan contest lirik lagu paling best untuk harijadi blogmacammacamada...

Akram said...

Ha...try buat contest tagline terbaru BlogMacamMacamAda.

iEra NaDiRa said...

saya cdgkan, buat contest 'mempromosikan Blog Macam2 Ada'. Setiap peserta diwajibkan tulis entri pndek yg boleh menarik ramai visitor ke blog ni.

Kan ada cara utk detect visitor2 tertentu banyak datang daripada website mana. Google Analytics sebagai contoh. ^__^

waniey said...

wani cadangkan blog macam-macam ade nie wat header contest tuh blog nie..so,,sempena besday macam2ade nie..blogger leh wat contest header tok u,,,contoh wat header birthday kamoo ke..mesti menarik kan?penuh ngan kek,hadiah n lilin lam header tuu..

amacam???oke x??
hee..wni menang x contest nie agk2..
nk wet tuu..hee,,pape.
pegi komen at link wani oke

http://purplegurls.blogspot.com

sumpit said...

How about buat contest the most memorable birthday present..mesti semua org ade adiah Bday yg pling bermakna kan? another one contest saya dan bantal busuk hehehe.....picture dengan bantal kesayangan...

| Jemputan untuk menyertai GA | Domain untuk dimenangi |

Ikhlas
- Qalish [Dot] Com -

Sya Isya said...

Buat contest review blog. Dari itu, boleh tahu apa pendapat pembaca mengenai blog macam-macam ada, dan macam-macam ada boleh juga buat improvement dari cadangan yang diberikan dalam blog review tu. Blog review juga, secara tak langsung dapat memperkenalkan blog macam-macam ada pada orang ramai dan seterusnya bakal mendapat trafik yang kencang.InsyaAllah. =D

Post a Comment