Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Tuesday, January 25, 2011

WOW :: Mercedes SLK terselit bawah Caravan Mewah


Ramai org kaya raya kat belah sana suka tempah caravan sendiri dari firm yang memang pakar dalam bidang caravan... ini adalah contoh tempahan gila bag aku... siap blh sumbah kete merc SLK tu..



7 comments:

Mr. TN_SkY said...

Fuhh!...kaye sgt tuu..=_=..hurm..duit xtaw nk buat ape la tuu hehe

JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

Mr. TN_SkY said...

Ops..lupe plak..SkY follow blog kamu ye =_=

JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

Miecyber said...

Bestnyer.....

Rakyat Malaysia baca 2 buku setahun

Mama Zharfan said...

salam

nak tanya kenapa blog ni mcm dormant ajer--tak de new entry...

Ask Me Blog said...

biler la aku nak pakai caravan mewah cam nih kat atas jalan kat mesia nihs... huhuhuuu.....

Syafiq Sevenfoldizm said...

Berkunjung di blog...
http://syafiqnfsmw.blogspot.com/2012/09/jangan-hanya-melihat-ke-atas.html

Pajill Nostra said...

blogwalking.. memang terbaik lah ada bas mcm ni..

visit me: http://pajillnostra.blogspot.com/

Post a Comment