Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Monday, January 3, 2011

BONGKAR :: Model Wanita ini adalah seorang LELAKI

Hai... dah lama gak tak update blog ni.... hahahahha... sorry ye...

ok... info terbaru... berkenaan dengan "wanita" kat bawah ni...

Dia ni adalah seorang model yang sangat cantik dan popualr di jepun.. namanya Kayo Satoh..(bukan kayu satu)..   Dia ni terlah secara berani mengaku yang dia ni adalah seorang lelaki dalam satu rancangan di TV jepang... what...??? boleh percaya ke... Katanya... dia blah dari kampung, dan mengelakkan darpiada org kampungnya mengenali die.. motif..??? aku pun tak tau... lepas blah dari kampaung dia hidup sebagai seorang wanita dengan menggunakan nama Kayo Satoh.. dia gak cakap, yang dia tak ada buat sebarang plastic surgery, sebaliknya disebabkab "natrural prettiness"... boleh percaya ke...







1 comments:

Abang Suara said...

betul ke?mana gambar lelaki dia?aduh....

suarapeople.com

Post a Comment