Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Monday, January 10, 2011

GEMPAK :: Iklan untuk Menjadikan Dunia Lebih Aman

Domestic violence boleh terjadi kepada sesiapa saje, tak kira umur, jantina, keturunan, miskik, kaya atau dimana mana pun... selalunya maslah ni selalunya akan "overlooked", "excused", atau "denied".  Sepanjang tahun, macam macam actions dah di buat untuk prevent kekejama ni... Ada beberapa negara advertise iklan unutk memberi warning pada public...  kat bawah ni antara contoh iklan... (aku paling suka iklan dari indonesia)


 

 













0 comments:

Post a Comment