Sila Klik untuk jadi lebih menarik...!!!!

Posts Paling Digemari (Last 7 Days)

Tuesday, January 25, 2011

WOW :: Mercedes SLK terselit bawah Caravan Mewah


Ramai org kaya raya kat belah sana suka tempah caravan sendiri dari firm yang memang pakar dalam bidang caravan... ini adalah contoh tempahan gila bag aku... siap blh sumbah kete merc SLK tu..



Read more ...

PROMOTE :: Susu Penuh Krim ActiGro Extract Kurma - Susu diisi dengan DOA

BARANG BAIK... HARUS DIPROMOTE... UTK SEMUA...




Susu Penuh Krim ActiGro diperkaya dengan DHA dan AHA mengandungi Kalsium, Kismis dan Kurma baik untuk kanak-kanak yang berumur 1 tahun ke atas.
Susu Penuh Krim ActiGro diproses mengikut  Amalan Pengilangan Islam (IMP)  danmendapat persijilan Halal yang dan bangunkan oleh Syarikat Milik Penuh Bumiputera / Muslim di Malaysia.  Susu ini juga diisi dengan DOA semasa pemprosesannya supaya bayi dan kanak-kanak yang mengamalkannya mendapatBARAKAH serta kebaikan seperti BIJAK BELAJAR, MENDENGAR dan TAAT kepada  AGAMA dan IBU BAPA serta lain-lain dengan izin ALLAH S.W.T.  Insya-Allah.
Susu yang diimport ini diproses semula  dan dikilangkan di Malaysia dengan diperkaya dengan DHA dan AHA serta ditambah nilai dengan beberapa bahan campuran lain seperti Susu Penuh Krim, Glukosa, Kalsium, DHA, AHA, L-Lysine, Kurma dan Kismis.



Kandungan susu ini.

Kismis
Menurut pakar perkembangan kanak-kanak, kismis mempunyai banyak serat, ant-oksidan, vitamin dan kalsium yang merupakan nutrien pentng untuk badan. Mempunyai kandungan gula asli semulajadi, kismis mampu memberikan tenaga yang konsisten terhadap pertumbuhan kanak-kanak. Kajian jugak mendapati bahawa kismis juga kaya dengan potassium dan rendah kandungan sodiumnya membantu mengurangkan tekanan darah tinggi.

Kurma
Dikenali dengan nanma saintifiknya, phonex dactylfera kayan dengan unsur zat besi dan kalsium yang ternyata dapat membantu pembentukan minda serta tumbesaran kanak-kanak.

Kalsium Rumpai Laut 
Ekstrak rumpai laut ini merupakan kalsium organik yang amat mudah diserap oleh tubuh berbanding sumber kalsium yang lain.

L-Lysine
Sejenis asid amino ini amat diperlukan untuk membantu penyerapan kalsium yang maksimum dalam tubuh kanak-kanak

Bahan-Bahan:
Susu Tepung Penuh Krim, Glukosa, Kalsium, DHA, AHA, L-Lysine, Ekstrak Kurma dan Ekstrak Kismis.


Penyediaan:
Campurkan 4 sudu(30gm) ActiGro Susu Tepung Penuh Krim dengan 200ml air suam.

Faktar Nutrisi / Nutrition Facts
Saiz Hidangan / Serving Size : 30 gm
Amount Per Servingper 100 gm 
Calories
Total Fat
-  Saturated Fat
-  Trans Fat
-  Polyunsaturated Fat
-  Monounsaturated Fat
Total Carbohydrates
Total Sugar
Protein 
148Kcal
7.4 g
0.0 g
0.0 g
0.0 g
0.0 g
15.2 g
5.8 mg
5.0 g
493Kcal
24.8 g




50.6 g
19.4 g
16.7 g 






Harga
1 kotak RM24.90
(tidak termasuk kos penghantaran)

Promosi di KedaiOnline NNE

Beli 2 kotak dengan harga 
RM47.00 
(tidak termasuk kos penghantaran)

Tempoh Penghantaran : 2-3 hari bekerja


Untuk pesanan:

Sila emailkan details ke noor_nne@yahoo.com

Nama :
No tel:
Nama Produk :
Bilangan kotak yang dikehendaki : 


atau SMS 

ACTIGRO <NAMA> < Bilangan KOTAK> <ALAMAT PENGHANTARAN>


  


ke 0173823237




kami akan menghubungi anda untuk proses pembayaran dan penghantaran.

p/s : anak hafiz "Harith" dh mula minum susu ni.. dah 3 bulan...  alhamdulilah nampak kesannye cikit... Cepat memahami apa yang kita cakap, aktif, dah pandai azan dan mudah belajar dan diajar... hehehhe... tiap kali azan je.. harith akan meletakkan tangan die di telinga, seolah olah sedang azan... InsyaAllah.. Hafiz akan terus menggunakan produk ini///



via http://inibloghafizamir.blogspot.com/ DAN http://kedaionlinenne.blogspot.com/
Read more ...

COOL :: Fesyen dari Surat Khabar Lama

Jangan jual surat kahabar lama anda... g design baju... pastu baru jual.. mesti mahal dow...







Read more ...

GEMPAK :: Chocolate Exhibition di Hong Kong








Read more ...

Monday, January 17, 2011

COOL :: Iklan berantai yang KREATIF tapi 18SX ye

Cara terbaru untuk menarik perhatian orang ramai ke kedai anda... bijak bijak... memang bijak.... korang try tgk flow advert ni... dari mula hingga ke akhir.. akhirnya korang akan jumpa kedai si pemilik advert ni.... kat Malaysia ada berani...???



PROMOSI MENARIK UNTUK ANDA.. JOM TENGOK..


Read more ...

GILA :: Cara latihan Gimnas China.. Malaysia boleh ke..?

China memang mendominasi acara gimnastik untuk mana mana pertandingan dalam dunia ni... Rasenya mana mana peserta dari nagara lain akan kecut perut kalu gimnas dari china join skali pertandingan tu... Korang tengok la sendiri, macam mana cara cara latihan diorg... macam tak de tulang je... kalu aku la buat mau patah riuk dibuatnye... perhhhh........... layan kan aje...















Read more ...

Saturday, January 15, 2011

GEMPAR :: Wajah menjadi 10tahun lebih tua dalam masa 3tahun

mamat ni adalah seorng wartawan di sebuah stesen TV di JEPUN... korang tgk la muka die pada 2004... muda + energetik... tapi korang tgk beza dari tahun ke tahun.... ish... mcam tak percaya... ini bukan disebabkan penyakit... tapi ini lah sebab nya kalu stress bekerja... nasihat aku, kalu korang tak nak cepat nampak tua, tukar la kerja lain kalu kerja sekarang ni memang STREESSSS.....





Read more ...

COOL :: Design t-shirt yang menarik

T-shirt ini direka khas untuk ad campaign untuk jenama Evian... Dengan t-shirt ini, telah memberi impak kepada org ramai.. Significance of this campaign adalah untuk menggalakkan orang ramai membawa anak memasing keluar bersama... bagus idea ni...


Tshirt ini direka untuk menunjukkan "baby version" se pemakai... dengan badan baby diprint dari leher kebawah... memang manarik + lawak...  jom layannnzzz.....








Read more ...

TERBONGKAR :: Pesaing terbaru Mc'Donald

ONLY IN TEXAS 
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


Read more ...